Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax wil Frenkie drie seizoenen langer vastleggen

Hij schurkt tegen een basisplaats aan en dus vindt Ajax het een goed idee om het contract van Frenkie de Jong te verlengen. Er is hem een voorstel gedaan om zijn toekomst tot de zomer van 2022 aan de club te verbinden.

30 oktober 2017 - 10:05
UsershyraDesktopajax_dataimagesf4efc2a9cece56818bcd2900f5e5f2ec_normal
Frenkie zit de laatste weken weer regelmatig op de bank. © Pro Shots

De Jong is op dit moment te groot voor het servet, maar nog te klein voor het tafellaken. Hij is uitgeleerd in de Jupiler League en aast op een rol als vaste speler in de eredivisie, maar sinds de pijnlijke nederlaag tegen Vitesse (1-2 ) staat hij ernaast.

Desondanks heeft Ajax het grootste vertrouwen in de pas twintigjarige De Jong en de club wil zich graag verzekeren van zijn diensten, schrijft De Telegraaf. Het vervelende aan dit hele verhaal is wel dat de onderhandelingen weer half openbaar worden gevoerd.

Schuif Frenkie een microfoon onder zijn neus en hij vertelt dat hij graag in de basis wil staan en dat het aan hem is om de trainer te overtuigen, sla de laatste week de krant open en je leest alle ontwikkelingen over de relatie tussen club en speler.

Hete soep dient altijd even af te koelen en in die zin hoef je je geen zorgen te maken, maar er moet nog wel even overeenstemming bereikt worden. De vraag is of Frenkie snel toehapt of liever eerst een basisplek verovert zodat zijn manager sterker staat.

Gelukkig ligt Frenkie momenteel vast tot de zomer van 2019 en dus is er in die zin weinig haast, maar als club kun je natuurlijk je grote talenten niet snel genoeg vastleggen.

Het komt vast allemaal wel in orde.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >