Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Legia-uit

Ajax werd met overmacht poulewinnaar in de Europa League. En dus kunnen we ons opmaken voor de volgende ronde tegen Legia Warschau. Het thuisduel op 23 februari is al bijna uitverkocht, de verkoop voor het uitduel een week eerder is nu ook begonnen, dus hoog tijd voor wat informatie!

14 januari 2017 - 17:00
UsershyraDesktopajax_dataimages6817f5febbb78d0375b20e9e041412b4_normal
Dit keer spelen Legia en Ajax wel in een vol stadion. © Pro Shots

Allereerst staat de aanhang van Legia niet bekend om hun goede gedrag, dus Ajax waarschuwt hun eigen supporters. De club raadt de supporters aan om de gevaren goed in ogenschouw te nemen voordat ze richting Warschau reizen. Ajax speelde in 2015 in de Europa League tegen Legia in een leeg stadion, omdat de aanhang gestraft was voor racistische uitlatingen. 

“Ons uitduel tegen Legia Warschau kent de nodige veiligheidsrisico's. De aanhangers van de club hebben geen beste reputatie en zijn onlangs nog betrokken geweest bij gewelddadige incidenten. Wij adviseren onze aanhang dan ook om dit gegeven mee te nemen in hun beslissing om wel of niet de wedstrijd te bezoeken,” staat er op het digitale thuis van de club.

In totaal zijn er voor het duel op 16 februari 1750 kaarten beschikbaar gesteld. Legia vraagt voor een kaartje 28 euro en dat is te overzien. EU+ kaarthouders kunnen vanaf nu kaarten kopen in de online ticketshop.

Voor de EU kaarthouders begint de verkoop voor Legia - Ajax op maandag 16 januari. Schaf je tickets wel aan op je persoonlijke kaart, tickets kunnen niet worden overgedragen aan andere supporters. 

Voor de volledige informatie rondom Legia-uit klik je hier

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >