Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak juicht als Klaassen Ajax op voorsprong schiet

Was het een gelukje? Oh, jazeker! Malen we daar om? Vandaag wel, gisteren niet. En dus hebben we fijne beelden van het uitvak dat in Almelo de voorsprong voor Ajax bejubelt. Het juichen wordt er alleen maar leuker op omdat Davy Klaassen weet hoe het hoort: hij rent richting uitvak.

19 september 2016 - 11:55

Een flinke delegatie van de uitsupporters stond aan het einde van de eerste helft al met de handjes in de lucht. Een halve seconde later bleek echter dat Bertrand Traoré helemaal niet scoorde en trokken we onze handen snel weer terug. Geduld, geduld...

Het was in de tweede helft alsof je het doelpunt voelde aankomen. Ajax drukte Heracles steeds verder terug en jawel, in de 66ste minuut was het dan eindelijk raak. Ook Ventos merkte dat een treffer van Ajax aanstaande was en had zijn camera draaien tijdens de productie ervan.

Het uitvak was sowieso best aardig in vorm en liet in het Polman Stadion prima van zich horen. Het was op de thuistribunes redelijk stil, dus van een gelijkwaardige strijd was geen sprake. Als Ajax in het vervolg nou net zo domineert als het uitvak, komen we nog eens ergens.

Klik hier om meer video's van Ventos te bekijken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >