Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Heracles Almelo-uit

Let op! Maar nu even echt. De verkoop voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo is al van start gegaan. Dat hadden we even gemist, maar we delen de informatie nu alsnog. Als je in bezit bent van een uitkaart met voorrang, dan zit je goed. Je hebt nog twee dagen de tijd om te kopen.

01 september 2016 - 14:34
UsershyraDesktopajax_dataimages953157f2e186ac0ed07df495715ac33a_normal
Vorig jaar nam Ajax drie punten mee uit Almelo. © De Brouwer

Tijdens een interlandperiode willen de dingen nog wel eens ondersneeuwen, maar je moet vooruit blijven denken. Het uitduel met de Heraclieden staat gepland voor zondag 18 september en de aftrap is om 16.45 uur. En de verkoop loopt dus.

Er zijn vijfhonderd kaarten beschikbaar voor Ajacieden die graag het uitvak willen bevolken. We hebben vorig jaar kennis gemaakt met het nieuwe uitvak en die kennismaking verliep prima, vandaar dat we rekenen op volle bak.

Het scheelt ook alvast dat we met onze eigen auto richting Almelooo mogen karren. We krijgen een parkeerplaats toegewezen, vlakbij de ingang van het bezoekersvak. Omdat het verplicht is om hier te parkeren, mag je niet per openbaar vervoer naar het Polman Stadion gaan. Ook wordt verwacht dat je met minimaal drie supporters een auto deelt.

Een kaartje voor Heracles - Ajax kost 23 euro. De 'loterij' voor houders van een gewone uitkaart vindt zaterdag plaats. Vanaf klokslag 10.00 uur kun je een kaartje bestellen en dan maar hopen dat je erdoor komt. Klik hier voor de uitgebreide info.

Er wordt trouwens busvervoer georganiseerd door de Supportersvereniging Ajax. Omdat er geen sprake is van een verplichte buscombi, moet je wat geld inleggen om mee te rijden. Leden van SV Ajax betalen een tientje, niet-leden 15 euro.

De busreis naar Heracles-uit verschijnt zaterdag rond tienen op deze pagina.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >