Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Celta de Vigo-uit

Wat is de Europa League leuk dit seizoen! Nog niets is zeker, maar Ajax ligt prima op koers om te overwinteren. De volgende wedstrijd in Groep G is een uitduel, met Celta de Vigo. Dat potje wordt donderdag 20 oktober gespeeld en dus is het hoog tijd voor informatie over de kaartverkoop!

30 september 2016 - 18:07
UsershyraDesktopajax_dataimages1d79b38e310e0dc7ae6c9360a0abf741_normal
Hopelijk wordt de sfeer in Spanje net zo goed als donderdag! © De Brouwer

Je moet gelijk even goed opletten, want afhankelijk van hoe populair een tripje naar Spanje onder Ajacieden is, krijgt Ajax het ene of het andere uitvak in Estadio Balaídos toegewezen. Het ene of het andere uitvak verschilt ook nog eens van prijs.

Wat is het plan? Ajax verkoopt in eerste instantie kaartjes voor Celta-uit van 55,50 euro. Als de grens van 650 verkochte kaarten en meegereisde supporters wordt gepasseerd, zakt de prijs naar 40,50 euro per stuk en krijgen de eerste 650 kopers het verschil teruggestort op hun rekening.

Er zit verschil tussen de kaartjes omdat het kleine uitvak zich bevindt op de lange zijde. Verkoopt Ajax meer dan 650 kaarten, dan komt de groep uitfans achter het doel te zitten. Of te staan, kunnen we beter zeggen.

Er zijn in totaal 1600 kaarten beschikbaar. Als je een kaartje wilt kopen, is de kans vrij groot dat je aan de beurt komt. De verkoop start zaterdag en iedere dag mag een andere groep supporters kopen. Een voorwaarde is wel dat je over een persoonlijke club card beschikt en een kaartje overnemen is niet mogelijk!

Als je op de wedstrijddag naar Vigo reist, bedenk dan even goed dat de aftrap al om 19.00 uur is! Klik hier voor de uitgebreide kaartverkoopinfo.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >