Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Vitesse!

Ajax was wel toe aan een interlandperiode, even de koppies leeg en opnieuw beginnen. Maar de rustperiode is pas net bezig en stiekem begint het weer te kriebelen. Gelukkig staat over ruim een week Ajax - Vitesse al op het programma. En jij kunt erbij zijn, want we zoeken ballenjongens en vaandeldragers.

01 september 2016 - 17:47
UsershyraDesktopajax_dataimagese14267e601b4e8dac7e4ddfff3b80966_normal
Bosz kwam vorig seizoen het veld nog op als trainer van Vitesse. © Pro Shots

Ajax en Vitesse hervatten de competitie zondag 11 september. De aftrap is om 16.45 uur en dat is het ook het moment dat we scherpte van jou vragen. We zoeken twee ballenjongens en acht vaandeldragers. Waar jongen staat mag je ook meisje lezen.

We kunnen in totaal tien winnaars blij maken en die tien winnaars ontvangen ook nog eens allemaal twee kaarten voor Ajax - Vitesse. Om kans te maken moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot dinsdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: Peter Bosz was vorig seizoen nog trainer van Vitesse, maar hij voetbalde ook bij de Arnhemmers. Van wanneer tot wanneer was hij er actief als speler?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Jonge Schare-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >