Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ikedia zakt in elkaar tijdens wedstrijd van Lucky Ajax

Heftig bericht: Pius Ikedia is tijdens een wedstrijd van Lucky Ajax in elkaar gezakt. De aanvaller van weleer werd volgens de eerste berichten op het veld direct gereanimeerd en kwam weer bij kennis, maar we durven absoluut niet te zeggen of het goed met hem gaat.

20 augustus 2016 - 16:19
UsershyraDesktopajax_dataimagescf90504132b1cdf4190975c3ff025503_normal
Hopelijk volgen er snel goede berichten over de toestand van Ikedia. © Pro Shots

Lucky Ajax speelt verspreid door het land geregeld zijn wedstrijdjes, meestal voor een goed doel of als een voetbalclub iets te vieren heeft. Dit keer was het vijftigjarig jubileum van Sportclub Haarlo aanleiding om de kicksen aan te trekken en een balletje te trappen.

Bij een tussenstand van 2-7, ging het mis en zakte Ikedia plots in elkaar. Gelukkig waren er mensen aanwezig die wisten hoe te handelen, onder wie de keeper van de tegenstander, zo vernemen we via Gelre FM. Uiteraard waren de hulpdiensten snel ter plaatse voor extra ondersteuning.

De nu 36-jarige Ikedia speelde tussen 1999 en 2002 zo'n 25 wedstrijden in het shirt van Ajax en was daarna in Nederland actief voor clubs als FC Groningen, RBC Roosendaal, AZ en RKC Waalwijk. Ikedia was recent actief voor de amateurs van OFC, die een stevige opmars beleven.

Veel is onduidelijk, maar er werd gemeld dat Ikedia na diverse reanimatiepogingen weer bij kennis kwam en in gesprek was met de hulpverleners, nog voordat hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Of het ook goed met Ikedia gaat, durven we niet te zeggen.

Laten we hopen op het beste en hulde voor de mensen die direct eerste hulp hebben verleend!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >