Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op! SV Ajax-leden kunnen kaartjes kopen voor thuisduels

Het EK is nog in volle gang, maar langzaam, heel langzaam kunnen we ons weer druk maken om Ajax. Bijvoorbeeld nu de verkoop voor alle thuisduel voor de winterstop gaat starten. Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax, kun je woensdag vanaf 09.00 uur kaartjes kopen.

22 juni 2016 - 08:40
UsershyraDesktopajax_dataimages877f82ffda7d9d4f1b62ecbc6760c7d5_normal
Beter zit de Arena komend seizoen weer goed vol! © De Brouwer

Ajax kiest er tegenwoordig voor veel wedstrijden tegelijk in de verkoop te doen en dus doe je er verstandig aan nu alvast je agenda te checken. Als je die agenda toch checkt, bedenk er dan bij dat de thuisduels met Willem II, Vitesse, NEC en Groningen nog naar zondag kunnen worden verplaatst. Uitgezonderd het duel met FC Utrecht kun je vier kaartjes per clubcard kopen.

Voor vijftien van de zeventien wedstrijden zijn goedkopere, losse kaartjes beschikbaar. Een kaartje kost voortaan 25 of 30 euro, met uitzondering van de eerste ring oost en de hoofdtribune. Naast de keuze voor deze prijsstelling blijft ook de korting voor kinderen tot 13 jaar en 65-plussers van toepassing. Beide groepen krijgen maar liefst 50 procent korting!

Let wel, dit geldt bij duels in het reguliere tarief. De korting geldt niet bij de topper, eind december, tegen PSV. Het goedkoopste normale kaartje voor Ajax - PSV kost 40 euro. En op de lange zijde betaal je minstens 55 euro. Als deze bedragen je te gortig zijn, kan het lonen om te wachten tot de zogeheten 'slechtzichtplekken' in de verkoop gaan.

Ajax streeft ernaar bij iedere thuiswedstrijd zo'n 10.000 stoelen in de losse verkoop te doen.

Klik hier om naar de webshop te gaan en kaartjes te kopen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >