Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax bevestigt oefenduels met Béziers en L'OM

Olympique Marseille had het al verklapt: Ajax komt eind juli een oefenwedstrijdje spelen. En omdat het idee van twee wedstrijden op dezelfde dag onwijs goed bevalt, voegt de club nog een oefenduel toe aan het programma van woensdag 20 juli. De Ajacieden staan ook tegenover AS Béziers.

27 juni 2016 - 12:04
UsershyraDesktopajax_dataimages8991fe82b8b5d8383de453e4ea26877c_normal
Wie weet oefent Ajax in Oostenrijk weer op zo'n mooie locatie. © Pro Shots

Een oefenpartner als L'OM behoeft natuurlijk weinig introductie, maar Béziers is een grote onbekende. De ploeg speelt op het derde niveau van Frankrijk en eindigde in die competitie als tiende. Geen hoogvlieger dus, maar het belangrijkste is dat er minuten gemaakt worden.

Het is aannemelijk dat de spelers die buiten de basiself dreigen te vallen halverwege de middag aantreden tegen de laagvlieger, de elite wordt daarna door Peter Bosz het veld ingestuurd tegen Olympique Marseille. De ene aftrap is om 15.00 uur, de andere aftrap om 18.00 uur.

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je 20 juli in Zuid-Frankrijk te vinden bent. Daarom volgt er gelijk wat informatie: de wedstrijden worden gespeeld in het Stade de la Méditerranée en als je  Béziers zoekt op de kaart, moet je kijken tussen Narbonne en Montpellier.

Om het plaatje helemaal compleet te maken: tijdens de trainingsweek in Oostenrijk staat zaterdag 9 juli een oefenpotje – aftrap om 16.00 uur – gepland tegen FC Liefering. Liefering is de amateurtak van Red Bull Salzburg. Op welke locatie Ajax tegen Liefering oefent, is ons nog niet bekend.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >