Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Lekker juichen na rake kopbal Van der Hoorn

Wanneer juich je nou het lekkerst? Bij een belangrijk doelpunt! En dat belangrijke doelpunt maakte Mike van der Hoorn, tien minuten voor het einde van de wedstrijd tegen FC Twente. Dankzij de rake kopstoot van de verdediger ziet de wereld er voor de gemiddelde Ajacied heel anders uit.

02 mei 2016 - 11:39

PSV stond zondag rond de klok van 16.00 uur ruim voor tegen SC Cambuur, terwijl Ajax de grootst mogelijke moeite had om Twente van zich af te schudden. De tukkers waren best gevaarlijk en als Jasper Cillessen niet goed ingreep, had het zomaar gelijk kunnen worden.

Maar toen was daar de 79ste minuut, toen was daar Van der Hoorn, toen was het feest! Check de video van Ventos maar! Als er ooit sprake is van ontlading, dan wel nu. Dankzij Van der Hoorn, Mikey doet het! Ajax ligt op titelkoers, ook al is er nog niets definitief beslist.

Wie weet roepen we straks wel: daar lukte het Ajax definitief om PSV van zich af te schudden.  Maar dat is iets voor volgende week. Tot die tijd blijft het spannend. Het kan nog alle kanten op!

Klik hier voor meer sfeervideo's van Ventos rondom Ajax - Twente.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >