Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Gruwelijke voetbalmiddag door de ogen van een Ajacied

We moeten door, snuiters. We moeten door. Het is niet anders. Als je 33 landstitels hebt gewonnen en zo'n beetje jaarlijks meedoet om de prijzen, gebeurt het wel eens dat je misgrijpt. Hoe pijnlijk het ook is, bekijk de beelden maar, we moeten door.

09 mei 2016 - 10:13

Het had een mooie dag moeten worden, zondag. De kans is groot dat het weer effe duurt voordat Ajax de kans krijgt zo'n matchpoint te benutten als gisteren. Maar laten we eerlijk zijn: als je op de dag dat het moet niet kunt winnen van De Graafschap, dan verdien je het ook niet.

Je voelde zo'n beetje de hele dag dat er iets in de lucht in, zeker na het betreden van De Vijverberg. De Graafschap zou zich niet gemakkelijk gewonnen geven. Maar zelfs dat mag geen excuus zijn, zeker niet als je op voorsprong komt, zeker niet als je een halfuur de tijd hebt voor de winnende.

Ajax gaf niet thuis, Ajax was niet goed genoeg, Ajax is geen kampioen. En dat doet pijn. Dat blijkt ook wel uit de beelden die @pi_alfa schoot.

Maar we moeten door, snuiters. We moeten door...

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >