Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FC Twente!

Ja, daar is-ie al! De prijsvraag waar jullie met z'n allen op hebben zitten wachten. We gaan namelijk kaartjes verloten voor Ajax - FC Twente. De ploeg van Frank de Boer kan zondag eventueel, mogelijkerwijs... een nieuwe stap zetten richting de landstitel.

25 april 2016 - 16:50
UsershyraDesktopajax_dataimages4c8301647ad6dfa9cda18b71aacf771b_normal
Mido 'scoorde' een rode kaart, niet de winnende treffer. © Pro Shots

Je merkt het al, we blijven een beetje voorzichtig. Ajax is slechts op doelsaldo koploper en het kwartje kan nog richting beide kanten vallen. De drie punten hebben zondag vanaf 14.30 uur topprioriteit, maar als we eenmaal mogen juichen, hopen we dat er nog veel meer valt te jubelen.

Gratis tip van onze kant: scoor maar een keer of drie, Ajax. En een vierde voor de zekerheid. Dit moet voldoende zijn om te winnen en de marge ten opzichte van PSV te behouden. Puntje van aandacht is wel dat er tegen Twente meestal niet zo heel veel wordt gescoord.

Alhoewel, de laatste twee thuisduels leverden zeven treffers op. Dat smaakt naar meer, veel meer! Maar goed, hoe zit het met de kaartjes die we verloten? Laten we het daar eens over gaan hebben. Het gaat om in totaal vijftien setjes kaarten, dat is niet mis!

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 09.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: Tijdens de laatste wedstrijd van Co Adriaanse won een tiental Ajacieden met 3-2 van Twente, wie maakte het winnende doelpunt?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >