Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sinkgraven traint nog altijd apart door voetblessure

“Ik heb hem gezegd: richt je op de training van woensdag, zorg dat je dan hersteld bent en vrij in je hoofd,” vertelde Frank de Boer vrijdag over de geblesseerde Daley Sinkgraven. Inmiddels is het woensdag, dus is de vraag: is hij weer fit?

02 maart 2016 - 15:49
UsershyraDesktopajax_dataimagesc7bbc7f31ad64f77e9fd0a8952ec14e7_normal
Sinkgraven trainde woensdag grotendeels apart van de groep. © Pro Shots

Het antwoord is nee. Sinkgraven trainde maar kort mee met de groep. “Daley Sinkgraven deed nog niet alle oefeningen mee,” lezen we op het digitale thuis van Ajax. “Na de warming-up en de eerste baloefeningen stapte de aan zijn voet geblesseerde middenvelder uit om individueel verder te trainen.”

Sinkgraven kwakkelt sinds half februari met zijn linkervoet. Hij hield aan Jong Ajax - Go Ahead Eagles een wond over die maar niet lekker wil genezen. Door de wond ontwijkt hij zijn sterke linkerbeen liever. Dat heeft overigens wel een voordeel. “Zijn rechterbeen gaat met sprongen vooruit,” grapte De Boer vrijdag.

Muric, die Sinkgraven de laatste twee wedstrijden verving in de selectie, is wel weer helemaal fit. De Kroaat was wat grieperig, maar deed woensdag voluit mee. Hij pikte ook nog wat trainingsdoelpunten mee, voor wat het waard is.

Wanneer Sinkgraven zijn linkervoet weer volledig kan gebruiken en dus weer helemaal fit is, is niet duidelijk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >