Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Excelsior!

Ha, leuk! Er komt voor de tweede keer in twee weken tijd een Rotterdamse club naar de Amsterdam Arena. Dat betekent: grote kans op drie punten. Al moeten we er ook weer niet te makkelijk over denken, want Excelsior – de tegenstander van zondag – pakte dit jaar al wel punten.

16 februari 2016 - 12:55
UsershyraDesktopajax_dataimages1b7010f42fa89e46ea4bb622c9e1d56b_normal
In 2011 maakte dit moment iets extra's los bij de Ajacieden. © Pro Shots

Bovendien wint Ajax meestal wel gewoon van de Kralingers, maar dat gebeurt niet vaak met twee vingers in de neus. Vorig seizoen werd het maar 1-0. In 2011 werd Excelsior in de Amsterdam Arena twee keer met 4-1 verslagen, daar was wel bloed, zweet en tranen voor nodig. Oh, en een doelpunt van Feyenoorder Wijnaldum tegen PSV.

Wie zondag in de Amsterdam Arena wil zien of het dit keer wel een makkie wordt, moet nu opletten. We gaan kaartjes verloten onder onze leden. We hebben tien setjes van twee kaarten in de aanbieding.

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: Ajax won in april 2011 dus met 4-1 van Excelsior, maar na zeventig minuten stond het nog 1-1. Wie maakte de bevrijdende 2-1?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >