Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax-bus extra handig naar uitduel met Willem II!

We schakelen even over naar wij van wc-eend. We hebben namelijk met jullie meegedacht wat betreft Willem II-uit. Er is sprake van een buscombi vanaf de Amsterdam Arena, maar onze SV Ajax-bussen vormen een mooi alternatief en we hebben extra capaciteit geregeld in het nabijgelegen Den Bosch.

19 februari 2016 - 09:22
UsershyraDesktopajax_dataimagesd2bb670b6ea8216e57e9d0eda5b3db89_normal
Het is een beetje krap op de Tilburgse parkeerplaats. © De Brouwer

De wedstrijd in Tilburg staat op het programma voor zondag 6 maart en ook nog eens op het traditionele tijdstip van 14.30 uur. Als je nou geen zin hebt om voor de aftrap en na het affluiten naar de Arena te reizen, moet je nu even opletten.

Zoals altijd hebben wij SV Ajax-bussen rijden met opstapplaatsen verspreid door het hele land. Denk aan de Amsterdamse Middenweg (5), Almere (10), Leiden (30) en dus ook Den Bosch (64). Je ziet het al aan de cijfertjes achter de locatie, we hebben een extra, verlengde bus geregeld voor Den Bosch!

Gemak dient de mens. En als wij een stukje service kunnen verlenen, doen we dat graag. Omdat het een verplichte buscombi betreft, hoef je niet bij te betalen voor een retourtje per SV Ajax-bus. Het is dus heel simpel: koop een kaartje voor Willem II-uit (33,74 euro) en kies de opstapplaats die jou het beste uitkomt!

Er zijn in totaal 600 kaarten beschikbaar voor het uitvak in Tilburg. Heb je een kaartje en wil je een stoel een van onze SV Ajax-bussen reserveren? Dat kan via deze link. De busreis voor Willem II-uit komt zaterdag om 10.00 uur online!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >