Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - AZ!

Er zijn mensen die denken dat de eredivisie zondag wordt beslist. Dat wil zeggen: er zijn mensen die vermoeden dat Ajax in eigen huis onderuit gaat tegen AZ, dat in bloedvorm verkeert. Als jij belooft de Ajacieden flink aan te moedigen, organiseren wij een prijsvraag.

25 februari 2016 - 10:56
UsershyraDesktopajax_dataimages5aba4fa3c31bab4987f5dddbc0e66d85_normal
Niet alle aankopen van AZ-spelers zijn een schot in de roos. © Pro Shots

De ene club verliest zeven keer op rij, de andere club wint zeven keer op rij en komt vol vertrouwen op bezoek in de Amsterdam Arena. Een ding staat vast: Ajax kan zondag om 16.45 uur flink aan de bak, in eigen huis. Dat geeft niks. Zulke wedstrijden moet je winnen als je kampioen wilt worden.

Als AZ goed draait, is de kans groot dat er komende zomer weer een speler de overstap maakt van Alkmaar naar Amsterdam. Precies daarover gaat onze prijsvraag! We hebben in totaal vijf setjes kaarten te verloten. Om kans te maken, moet je antwoord geven op de prijsvraag hieronder.

De prijsvraag loopt tot vrijdag 11.30 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Houd dus morgen je mail en telefoon in de gaten. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: Ajax koopt geregeld spelers van AZ, maar wie was nou eigenlijk de duurste?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >