Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop PSV-uit

Hebben jullie zondag 20 maart al omcirkeld in de agenda? Nou, wij wel! Die dag kan de titelstrijd in de eredivisie wel eens een beslissende wending nemen. Ajax treedt dan om 16.45 uur aan tegen PSV, in Eindhoven ook nog eens. Bij deze alle broodnodige informatie om het uitvak te vullen!

22 februari 2016 - 17:31
UsershyraDesktopajax_dataimagesed6f70f15309740191bee5272a8ae0ae_normal
Hopelijk wordt het net zo'n leuke dag als vorig jaar! © De Brouwer

Het prettige nieuws is dat er dit keer geen moeilijk gedoe aan de hand is met treinen. We hoeven geen kort geding aan te spannen om naar het Philips Stadion te mogen, we hoeven ook niet om te rijden. En Ajax mag 1200 supporters meenemen naar de topper tussen de nummers één en twee.

Het klinkt misschien nog ver weg, 20 maart, en zelfs komende zaterdag is wellicht nog ver weg, maar toch is dit de dag dat de kaartjes voor PSV-uit in de verkoop gaan. Als je tenminste een uitkaart met voorrang hebt.

Een kaartje kost 44,84 euro. De prijs is zo hoog omdat er treinen moeten worden gehuurd. En een trein huren is niet goedkoop voor een retourtje Amsterdam Arena - Eindhoven. Vandaar, veel simpeler kunnen we de uitleg niet maken. Als je een 'gewone' uitkaart hebt, mag je zaterdag 5 maart een kaartje kopen.

Het kan zijn dat er na de eerste twee ronden nog kaarten over zijn. Is dat inderdaad het geval, dan komen leden van SV Ajax met uitkaart in aanmerking om te kopen. Deze groep moet woensdag 9 maart scherp zijn. Een kaartje kopen kan trouwens niet meer old school bij de Primera, alleen nog online!

Het lijkt allemaal nog ver weg, maar goed. Hopelijk wordt ook deze editie van PSV-uit er eentje waarover we achteraf roepen: het was geweldig en ik was er erbij!

Klik hier voor de uitgebreide informatie over de kaartverkoop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >