Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hoofd jeugdopleiding PSV vindt Ajacieden arrogant

Ja, we hebben er weer een! Hoofd jeugdopleiding van PSV Art Langeler vindt Ajacieden stom. En dat zit er al in bij de jeugd. Het bevalt hem niet hoe de Amsterdamse jeugdspelers rondlopen als ze bij PSV op bezoek zijn. Volgens Langeler zijn ze arrogant.

17 februari 2016 - 14:27
UsershyraDesktopajax_dataimages8d2a4bc311ff25d569235558a896103d_normal
Ajax is ook gewoon vaak de beste. © Pro Shots

De hoofd jeugdopleiding deed na de overwinning van PSV A1 op Ajax A1 zijn beklag over de Ajacieden. “Ajax komt hier altijd met een dusdanige arrogantie binnen dat het heerlijk is om dat af te straffen.”

Dat afstraffen lukte goed. PSV won op De Herdgang met maar liefst 4-0. Daardoor staat Ajax A1 nu drie punten achter op koplopers AZ en Vitesse. Bovendien was het al de tweede nederlaag op rij voor het vlaggenschip van de jeugdopleiding.

Toch waren de Ajacieden niet nederig genoeg volgens Langeler. “Normaal zeg je daar niets over, maar als je dan van ze wint, is het ook prima om daar even iets mee te doen. Je hoeft die jongens niet te motiveren tegen Ajax. Niet omdat het Ajax is, maar gewoon de manier waarop die mannen hier rondlopen.”

Concrete voorbeelden noemt de PSV’er niet. Geeft ook niet, we worden er nu al vrolijk genoeg van. Want zeg nou eerlijk, een beetje Ajacied hoort arrogant te zijn. Daar komt bij dat Ajax ook nog eens vaak de beste is.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >