Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Excelsior!

Voor de tweede keer op rij treedt Ajax in eigen huis aan tegen een opponent uit Rotterdam. Dit keer wordt het zwaar: niet Feyenoord, maar Excelsior komt op bezoek. Heb jij zin om de entree van beide ploegen in de Amsterdam Arena te verfraaien? Doe dan mee aan de prijsvraag!

11 februari 2016 - 16:19
UsershyraDesktopajax_dataimagesae74ffd07d7ebaf3bf3d74ee54091382_normal
Voor het goede antwoord moet je in de 83ste minuut zijn. © Pro Shots

Zoals bij elke thuiswedstrijd zijn we op zoek naar Ajacieden die het leuk vinden om ballenjongen (of meisje) of vaandeldrager te zijn! De voorwaarden zijn simpel: geef antwoord op de prijsvraag hieronder en zorg dat je zondag 21 februari vrij houdt in je agenda. De aftrap is om 14.30 uur.

Let wel even op: van de acht vaandeldragers houden er vier de vlag van de Rotterdammers vast. De andere vier mogen met een Ajaxvlag het veld op. In alle gevallen loop je in Ajaxkleding. In het formulier hieronder kun je aangeven of je alleen met de Ajaxvlag het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. De prijsvraag loopt tot maandag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. In het formulier vragen we onder andere om je lidnummer. Dat zescijferige nummer staat aan de achterkant van je clubcard en is ook te vinden via Mijn Ajaxkaart.

Ben je nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar wil je wel meedoen aan deze prijsvraag? Via het formulier hieronder kun je direct lid worden.

Prijsvraag: wie maakte vorig seizoen het winnende doelpunt bij Ajax - Excelsior?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >