Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Los onze kerstpuzzel op en win vip-kaarten voor Legia-thuis

De dag die je wist dat zou komen... of zoiets: als kerst nadert, is het tijd voor de Ajax Life Kerstpuzzel. In de laatste krant van dit kalenderjaar staat hij natuurlijk weer. Als lid van SV Ajax kun je weer mooie prijzen winnen.

23 december 2016 - 07:00
UsershyraDesktopajax_dataimages82223261f854eb2742681e568530c76e_normal
Weet je 147 horizontaal: in Athene geboren jeugdige Ajaxspits?

Onze puzzelmaker heeft weer zijn best gedaan om een uitdagende puzzel te maken. Met daarin hoogte- en dieptepunten van Ajax, ook van dit jaar, maar natuurlijk wordt ook je algemene voetbalkennis getest.

Los van dat de puzzel oplossen een prima tijdsverdrijf is zo rond de (in Nederland voetballoze) feestdagen, hebben we ook weer een paar gave prijzen weg te geven. Zo maak je kans op vip-kaarten voor Ajax - Legia Warschau en Ajax - Feyenoord, een gesigneerd shirt en een exemplaar van de nieuwste Ajaxboeken.

Vul als je uitgepuzzeld bent, onderstaand formulier in. Meedoen kan tot en met 2 januari. Met de winnaars wordt contact opgenomen. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >