Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bosz heeft maling aan sportieve ambities Guidetti en Celta

Iedereen weet het nu wel: er staat voor Ajax niets meer op het spel in het laatste groepsduel in de Europa League. Maar de Ajacieden oefenen nog wel invloed uit. Desondanks heeft Peter Bosz maling aan de ambities van anderen.

06 december 2016 - 09:43
UsershyraDesktopajax_dataimagesb37c9108086f80e041e2c6377a084869_normal
Wij sluiten niet uit dat er speeltijd is weggelegd voor Nouri. © Pro Shots

De drie vingers van John Guidetti staan voorlopig voor de derde plaats in groep G, op basis van doelsaldo. Als Celta en Standard Luik winnen, moeten de Spanjaarden een doelpunt extra maken om door te bekeren.

“Aan Celta heb ik maling,” kondigt Bosz alvast aan bij Ajax TV. “Daar heb ik niets mee te maken. Dan had Celta maar beter zijn best moeten doen in de wedstrijden hiervoor. Ik heb daar echt geen boodschap aan.”s

Anders gezegd: Bosz voert weer de nodige wisselingen door in de basiself die donderdag aantreedt op Sclessin. “Als je kijkt naar onze wedstrijden tot nu toe, er speelden vaker andere spelers, werden wij daar niet slechter van.”

De trainer wil nog niet precies aangeven wie eruit gaan of zelfs thuis blijven, maar Traoré was geblesseerd, Sinkgraven kampt met pijntjes en Veltman staat op scherp. Neem maar van ons aan: er worden geen risico’s genomen.

“We weten nog niet precies wie er fit zijn, maar rouleren heus wel een aantal spelers. De winterstop komt eraan en we hebben vrijwel constant een dubbel programma gehad, ook nog eens met internationals die weg waren. Dat ga je op een gegeven moment echt wel voelen.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >