Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Schöne zet Younes in de muur en laat Noord juichen!

De term vrijetrappenspecialist verdien je niet zomaar, maar komt Lasse Schöne meer dan toe. De Deen heeft een prima traptechniek, al komt bij het raak schieten uit een vrije trap ook een stukje tactiek kijken. Precies dat staat op video.

25 november 2016 - 11:07

Het leuke van supporters die filmen is dat er soms andere dingen in het oog springen dan op televisie. Bekijk de bovenstaande video van @NoordB maar eens. Check vooral het moment vlak voordat Schöne uithaalt.

De aanvoerder gebaart naar Amin Younes dat hij in de muur moet gaan staan, naast de spelers van Panathinaikos. Of Younes ook echt de keeper het zicht ontneemt, valt lastig in te schatten. Feit is dat de bal zwabbert en de keeper zich flink verkijkt.

Naast dit stukje tactiek heeft de video een bonus: juichen! Dit keer eens op Noord, niet op Zuid. Dat is ook leuk! De ontlading is wel iets minder dan bijvoorbeeld tegen Celta de Vigo, maar dat heeft alles te maken met de riante uitgangspositie van Ajax in groep G.

Zulke luxeproblemen houden we wel van. Hopelijk volgen er na de winterstop nog meer juichvideo’s vanuit de Europa League. Voor nu verwijzen we naar het YouTube-kanaal van NoordB, als je meer beelden wilt bekijken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >