Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Mascottes voor Ajax - Panathinaikos gezocht!

Als Ajax donderdag in de Amsterdam Arena wint van Panathinaikos (aftrap: 19.00 uur) is het zeker van de eerste plaats in groep G. Dat zou mooi zijn, want dan is de kans op een goede loting in de volgende ronde groter. Wil je van dichtbij meemaken of Ajax eerste wordt? Dat kan. We zoeken mascottes!

17 november 2016 - 14:53
UsershyraDesktopajax_dataimages99a464109a6460da83c2abdb85872d3d_normal
Wie weet loop jij straks ook als mascotte het veld op. © Ajax Images

We verloten in totaal 18 mascotteplekken onder onze leden! Maar omdat de Uefa wat strenger is dan wij, zijn de spelregels ook wat strenger. De mascottes moeten namelijk tussen de 7 en 9 jaar zijn.

De plekken zijn eerlijk verdeeld over spelers van Ajax en Panathinaikos, negen om negen dus. In het formulier kun je aangeven of je alleen met een speler van Ajax het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Als je voor die laatste optie kiest, maak je wel meer kans om te winnen.

Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met zondag. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.

Prijsvraag

Ajax speelde in 1996 voor het laatst een thuiswedstrijd tegen Panathinaikos, toen in de halve finales van de Champions League. Ajax ging door naar de finale, maar wat was de uitslag in Amsterdam?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >