Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen en parkeren AZ-uit

Goed, de eerste opdracht van dit seizoen is geslaagd: Ajax speelt ook na de winterstop Europees voetbal. Maar het is na de winterstop ook zaak mee te doen aan de titelrace. Daarom moet zondag worden gewonnen van AZ, al dan niet met behulp van het uitvak.

05 november 2016 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimages05b6068988ed4dfa7b6986b3aac4eb4f_normal
Omwisselen in de praktijk betekent vooral een lange rij auto's. © De Brouwer

Het zou prettig zijn als de hulp van het uitvak niet nodig is, maar alle steun is welkom. Al is het maar om de 750 Ajacieden die afreizen naar Alkmaar een leuke dag te bezorgen. Die 750 fans moeten in het bijzonder even opletten, aangezien we informatie hebben.

Die informatie gaat over het reilen en zeilen rondom het AFAS Stadion, dus het is nog handige info ook. Bedenk bijvoorbeeld dat we om 14.30 uur aftrappen en dat je vooraf moet omwisselen, als je met de auto die kant op gaat.

Het omwisselen vindt vanaf 13.15 uur plaats bij het tankstation gelegen aan De Twaalfmaat, langs de A9. We kennen die plek goed, want het is de laatste jaren vaste prik om hier een kaartje op te halen. Overigens mogen alleen de auto’s doorrijden waarin minstens drie Ajacieden zitten.

Als je met drie man in een auto zit, krijg je instructies voor het laatste deel van de rit, een parkeerkaart en je wedstrijdkaartje. Het kan zijn dat je nog altijd je uitkaart niet hebt, dan moet je je even melden bij de stewards voor een helpende hand.

De Ajacieden die per SV Ajax-bus koers zetten naar AZ-uit hebben van ons een e-mail ontvangen over opstaptijden en zulks.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >