Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop sc Heerenveen-uit

We waren allemaal blij toen Feyenoord punten verspeelde tegen sc Heerenveen, nu krijgt Ajax de opdracht om het beter te doen. Met de steun van een vol uitvak moet het lukken om een goed resultaat neer te zetten in Friesland. De verkoop gaat beginnen!

03 november 2016 - 13:22
UsershyraDesktopajax_dataimages34babf6bfa5c110a18c853c3666f7055_normal
Zulke mooie plaatjes levert Heerenveen-uit doorgaans op! © Pro Shots

Het uitduel met Heerenveen, op dit moment de nummer vier van de eredivisie, is altijd een prima aanleiding voor mooie plaatjes van het uitvak. We hopen van harte dat die zondag 27 november rond de klok van 14.30 uur opnieuw kunnen worden gemaakt.

Grote kans dat er die dag 1250 Ajacieden op de foto staan, aangezien er 1250 kaarten beschikbaar zijn. De verkoop start zaterdag voor uitkaarthouders met een plusje op hun kaart. Een kaartje voor Heerenveen - Ajax kost 27,81 euro.

Je kunt per auto die kant op, onder de noemer van een verplichte auto/buscombi. Het omwisselen en parkeren vindt plaats op P8. De vaste bezoeker van Heerenveen-uit weet dat dit anders is dan voorgaande jaren, toen er gevaarlijke situaties op de snelweg ontstonden. Daar zijn we nu dus van af!

Indien je Heerenveen-uit liever met de bus bezoekt, hebben we goed nieuws: wij laten SV Ajax-bussen rijden, vanaf de Amsterdamse Middenweg en vanuit Almere, Den Bosch en Leiden. Inschrijven kan volgende week, als de verkoop voor ‘gewone’ uitkaarthouders van start gaat.

Klik hier voor de uitgebreide informatie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >