Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop SC Cambuur-uit

Er is uiteraard veel aandacht voor de goede prestaties van Ajax in de Europa League. We mogen het nationale bekertoernooi uiteraard niet vergeten. Er staat in de achtste finales een uitduel met SC Cambuur op het programma en de kaartverkoop start zaterdag.

26 november 2016 - 07:00
UsershyraDesktopajax_dataimages46709bbf845b8e577c1211a8ec97b6b8_normal
Het wordt koud, maar Cambuur-uit is meestal wel leuk. © De Brouwer

Hoewel we het allemaal hartstikke leuk vinden om Van de Beek, Cerny en Nouri in actie te zien, is het om meerdere redenen even de vraag hoe populair deze uitwedstrijd wordt. De aftrap is donderdag 15 december bijvoorbeeld al om 18.30 uur.

Enige uitleg over hoe dit toch heeft kunnen gebeuren, kun je hier terugvinden. Er zijn in ieder geval 400 kaarten beschikbaar. Voordat je een kaartje koopt van 28,24 euro, moet je wel beseffen dat sprake is van een verplichte buscombi.

Dit betekent: weinig vrijheid, vroeg op pad, laat thuis. Het gaat ook nog eens om een verplichte buscombi vanaf de Amsterdam Arena, al is er ook de mogelijkheid om alternatief te reizen via een SV Ajax-bus. Daarover later meer.

Als je nationaal voorrang hebt op je uitkaart, mag je zaterdag een kaartje kopen. Anders moet je minimaal een weekje wachten om het tripje naar Leeuwarden te regelen.

Klik hier voor de uitgebreide kaartverkoopinfo.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >