Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info kaartverkoop Standard-uit, buscombi naar Luik

Het gebeurt niet vaak, maar tegen Belgische ploegen is de kans vrij groot. En inderdaad, Ajax heeft een verplichte buscombi opgelegd gekregen voor het uitduel met Standard Luik. De kaartverkoop voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League gaat zaterdag van start.

11 november 2016 - 14:21
UsershyraDesktopajax_dataimages75babe1d3ce8d8c6eb33d04ce30fcb37_normal
Verplicht met de bus naar Luik en we krijgen vast geen vlaggetje. © De Brouwer

De laatste keer dat Ajaxsupporters een buscombi kregen opgelegd voor een Europese wedstrijd was in december 2006, toen werd aangetreden tegen Zulte Waregem. Dit keer treedt Ajax aan tegen Standard Luik en is het opnieuw raak.

De Belgen kwamen ook met een verplichte busreis naar de Amsterdam Arena. De verrassing is ook niet heel groot, maar het wordt best raar om op de ochtend van een Europees uitduel in je eigen bed wakker te worden. De aftrap is donderdag 8 december ook pas om 21.05 uur.

Hoe dan ook, we beloofden informatie over de kaartverkoop en hier komt-ie! Er zijn 1400 kaarten beschikbaar voor het uitvak van het Stade Maurice Dufrasne. Door de verplichte buscombi loopt de prijs van een kaartje op tot 57,31 euro. Als je bedenkt dat Feyenoorders een paar jaar terug meer dan zeven tientjes kwijt waren, valt het nog mee.

De verkoop start zaterdag voor uitkaarthouders met Europees voorrangrecht en iedere dag is er een nieuwe groep Ajacieden aan de beurt om een kaartje te regelen. Dit strakke schema wordt gehanteerd omdat er nogal wat geregel komt kijken bij het uitvoeren van zo’n buscombi.

Is het dan echt verplicht om via de Amsterdam Arena te reizen? Nou, nee. De Supportersvereniging Ajax laat bussen rijden vanaf verschillende plekken, verspreid door het land. De SV Ajax-bussen vertrekken in ieder geval vanuit Leiden, Brabant en Zwolle. Meer informatie over alternatieve busreizen volgt!

Kik hier voor uitgebreide verkoopinfo omtrent Standard Luik - Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >