Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handig! Laat je in SV Ajax-bus naar Heerenveen-uit rijden!

Het is dan weliswaar een zaterdag zonder Ajax, maar eigenlijk kun je geen moment zonder de club. Zeker niet als je het uitduel met sc Heerenveen wilt bezoeken. De kaartverkoop krijgt een vervolg en het inschrijven voor SV Ajax-bussen start!

12 november 2016 - 08:50
UsershyraDesktopajax_dataimages56c53eec2b6b2201ce10b60482be473c_normal
Het volle uitvak van Heerenveen is nogal fotogeniek. © De Brouwer

Ajax mag 1250 supporters meenemen naar Friesland en wij schatten de kans groot dat het uitvak nog zaterdag is uitverkocht. Het is immers toch een belangrijke wedstrijd, tegen de nummer vier van de eredivisie.

De wedstrijd wordt zondag 27 november om 14.30 uur afgetrapt en er is sprake van een autocombi. Dit betekent dat je met minimaal drie Ajacieden in een auto moet zitten of dat je in de bus stapt. Als je voor de bus kiest, komen wij in het spel.

Er vertrekken SV Ajax-bus vanaf de Amsterdamse Middenweg (20) en vanuit Almere (12), Den Bosch (20) en Leiden (29). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen. Gratis tip van onze kant: als je wilt meerijden, zorg dat je je snel inschrijft!

Omdat er sprake is van een verplichte autocombi, zijn er wel wat kosten aan de busreis verbonden. Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax moet je een tientje inleggen, als je niet bij ons bent aangesloten vragen we 15 euro.

De inschrijving opent zaterdag om 10.00 uur. Gebruik deze link om je aan te melden! En nogmaals, twijfel niet te lang!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >