Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Extra plekken in SV Ajax-bussen naar Luik [UITVERKOCHT]

Het is gelukt, we hebben een aantal extra plekken in de bus geregeld voor de uitwedstrijd tegen Standard Luik! Het gaat om stoelen in onze bussen die vertrekken vanaf alternatieve opstapplaatsen in Nederland.

16 november 2016 - 16:02
UsershyraDesktopajax_dataimages60740346fc67b5c4cc848d2884bfae9a_normal
Op naar het zuiden, op naar Luik voor een Europese away day! © De Brouwer

De wedstrijd tegen Standard Luik is zo goed als uitverkocht voor Ajaxsupporters. Vanaf afgelopen zaterdag kon je je inschrijven voor een busrit naar Luik vanaf een van de alternatieve opstapplekken in Nederland. Binnen een mum van tijd zaten deze bussen vol.

De Supportersvereniging Ajax heeft in overleg met de busmaatschappij op een aantal locaties grotere bussen in kunnen zetten. In Bergen op Zoom zelfs een extra bus. 

Vanaf woensdagavond 16 november (vanavond dus) om 20.00 uur kun jij je via onze webshop inschrijven voor een van de resterende stoelen in de bus. 

Nogmaals: deze bussen vertrekken vanaf een alternatieve opstapplek. De laatste busplekjes zijn beschikbaar in Zwolle, Roermond, Den Bosch en Bergen op Zoom. 

Het principe is helder, duidelijk en keihard: vol is vol. Meer plekken komen hierna niet meer beschikbaar. Ook hanteren we geen wachtlijst, omdat we geen extra bussen meer in kunnen zetten. De plekjes zijn beschikbaar voor Ajacieden uit de regio.

Houd je relatienummer van de (seizoen)clubcard bij de hand en meld je hier aan.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >