Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Excelsior!

Zo, dat was lang wachten… Met alle uitwedstrijden die voor Ajax op het programma stonden, was het voor ons moeilijk om een prijsvraag te organiseren. Zaterdag spelen de Ajacieden weer voor eigen publiek en dus zijn er kaartjes te winnen.

25 oktober 2016 - 14:23
UsershyraDesktopajax_dataimagesf0074aa9fff00e88963c1f6ca5aa46b5_normal
De debutant staat niet op de foto. Anders is het te simpel. © Pro Shots

De spelersbus is amper veilig terug uit Rotterdam of er komen gasten uit de Havenstad op bezoek. We hebben het over Excelsior, het bescheiden clubje dat zoals altijd probeert te overleven in de eredivisie door het sprokkelen van punten.

De gasten draaien best redelijk, al is de gevreesde streep nog niet ver weg. Appeltje, eitje zal het niet worden voor Ajax, al hebben we reden om te hopen op een goede wedstrijd. Zaterdagpotje, publiek erachter, genoeg talent op het veld. Het zou moeten lukken.

We verloten minimaal negen setjes van twee kaarten onder onze leden. Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Wie maakte bij de laatste editie van Ajax - Excelsior zijn debuut voor Ajax?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >