Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Kozakken Boys-uit

Ja, er kunnen Ajacieden als supporter naar het bekerpotje tegen Kozakken Boys op woensdag 26 oktober. Wees er komende zaterdag snel bij, want er gaan 300 kaarten in de verkoop.

12 oktober 2016 - 15:18
UsershyraDesktopajax_dataimagesc1ed357547964da2eb1bb3c365ac0012_normal
Ismael Urzaiz deed de vorige bekereditie tegen Kozakken Boys (2007) 'n beetje mee © Pro Shots

Zaterdag aanstaande (15 oktober) dus om 10.00 uur scherp de handen bij de knop en bestellen! Zoals gebruikelijk zijn eerst de uitkaarthouders met voorrang aan de beurt. Op de maandag daarna volgen alle uitkaarthouders. Mochten er op woensdag 19 oktober nog kaartjes zijn, dan kunnen de leden Supportersvereniging Ajax met een uitkaart kopen. De verkoop eindigt op vrijdag 21 oktober, precies om 23.59 uur. Eén kaartje kost 5 euro, dat is exclusief servicekosten (3 euro).

Handig om te weten: Kozakken Boys voetbalt op sportpark De Zwaaier in Werkendam. De aftrap tegen Ajax is om 18.30 uur. Als je een kaartje hebt gekocht, krijg je van Ajax een informatiemail. Daar staat onder meer in wat de verplichte rijroute voor de auto-combi is, het aantal supporters per auto (3) en dat het omwisselen bij het uitvak aldaar gebeurt.

Supportersvereniging Ajax heeft op deze bekeravond ook een bus rijden. Leden betalen een tientje, niet leden vijftien euro. Deze bus gaat vanaf Duivendrecht naar Almere en stopt vervolgens nog in Meerkerk. Terug neemt-ie uiteraard de omgekeerde route. Check als de verkoop zaterdag start ajaxlife.nl/busreizen voor nadere informatie en je buskaartje.

Alle verdere wetenswaardigheden over de kaartverkoop voor Kozakken Boys-uit vind je op het digitale huis van Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >