Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ga met de SV Ajax-bus mee naar Kozakken Boys-uit!

Het gebeurt niet vaak dat onze bus Werkendam als eindbestemming heeft. Het gebeurt ook niet vaak dat Ajax tegen Kozakken Boys speelt, al kunnen we ons 2007 nog herinneren. Er volgt een nieuwe editie. Als jij vervoer zoekt, kun je mee met de SV Ajax-bus!

15 oktober 2016 - 09:55
UsershyraDesktopajax_dataimagesbb23e6f299ec4295162eba925063680d_normal
Laten we hopen dat Ajax dit keer geen verlenging nodig heeft. © Pro Shots

Het lot van de KNVB koppelde Kozakken Boys en Ajax opnieuw aan elkaar in het bekertoernooi. De wedstrijd wordt woensdag 26 oktober gespeeld op sportpark De Zwaaier. Zulke avondjes zijn vaak hartstikke leuk en maken een potje voetbal mooi.

Er zijn driehonderd kaarten beschikbaar voor Ajaxsupporters en de verkoop start zaterdag. Als je een plusje op je uitkaart hebt, ben je direct aan de beurt. Anders moet je wachten tot maandag. Wanneer je verlegen zit om vervoer, bieden wij de SV Ajax-bus aan! Deze inschrijving start zaterdag om 10.00 uur.

Omdat er slechts een klein uitvak aanwezig zal zijn in Werkendam doen we de dingen dit keer net even anders. Er rijdt slechts één bus, die vertrekt in Duivendrecht en via Almere naar het complex van Kozakken Boys rijdt.

We bieden bij de inschrijving een enkele bus aan, dus het kan niet missen. Iedereen die wil, moet zich daadwerkelijk opgeven. Er wordt niet gewerkt met de vaste lijst. Ook mensen met voorrang moeten zich dus los inschrijven. Dat kan via deze link!

Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax betaal je een tientje voor de busreis, niet-leden moeten 15 euro inleggen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >