Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van Rhijn bevestigt: ‘Ik mag niet weg van de trainer’

Het leek er in de winterstop lang op dat Ricardo van Rhijn zou vertrekken naar Galatasaray. De verhuisdozen waren al zo goed als ingepakt, dat werk. Maar zijn situatie is inmiddels compleet veranderd. Hij kwam er niet uit met de Turken, vervolgens raakte Tete zwaar geblesseerd en nu mag hij niet meer weg.

31 januari 2016 - 18:57
UsershyraDesktopajax_dataimagesb678ec8b112f7357e6d19bf97190522e_normal
Van Rhijn kan de verhuisdozen weer uitpakken. © Pro Shots

“De trainer heeft duidelijk gezegd dat ik niet mag vertrekken,” zegt Van Rhijn tegen Ajax Life. Een direct gevolg dus van de enkelblessure van Tete. De concurrent van Van Rhijn staat tien tot twaalf weken aan de kant.

Het had ook allemaal heel anders kunnen lopen. Dan had Ajax nu helemaal zonder rechtsback gezeten. “Er hebben een aantal gesprekken plaatsgevonden, ik heb zelf ook gezeten met de mensen van Galatasaray. Uiteindelijk is het misgelopen op de onderhandelingen en hebben zij voor iemand anders gekozen.”

Op bezoek bij Roda JC (2-2) speelde Van Rhijn pas zijn eerste volledige eredivisie wedstrijd van het seizoen. Terwijl het nog maar een week geleden is dat Van Rhijn niet bij de selectie zat voor Ajax - Vitesse en hij het liefst een transfer had gemaakt. 

Er lonkt nu toch nog veel speeltijd voor Van Rhijn. Het kan verkeren.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >