Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Reis per SV Ajax-bus naar FC Groningen-uit!

Binnen twee weken tijd krijgt het uitvak de twee verste uitwedstrijden voor zijn kiezen. We melden ons zondag eerst voor het uitduel met Roda JC en kort daarna staat FC Groningen-uit op het programma. De 'gewone' uitkaarthouders zijn zaterdag aan de beurt om een kaartje te kopen.

29 januari 2016 - 09:45
UsershyraDesktopajax_dataimagesa8cc5f04c42b6c0bddf40c309337243b_normal
Je moet goed inslaan voor een busreis naar het Hoge Noorden. © De Brouwer

Het is een flink stukkie rijden naar de Euroborg en daarom is er behalve bij de Amsterdam Arena ook in de buurt van Drachten een opstapplaats, maar misschien komt het jou wel veel beter uit om in een van de SV Ajax-bussen te stappen. We hebben er vier rijden, met opstapplaatsen verspreid over den lande.

Je hebt de keuze uit vier smaken: Almere (5), de Amsterdamse Middenweg (14), Den Bosch (16) of Leiden (30). De nummers tussen haakjes zijn het aantal nu nog vrije stoelen. Je kunt zaterdag vanaf 10.00 uur een busreis boeken, exact op het moment dat de volgende fase van de kaartverkoop start.

Als je een stoel wilt reserveren, kan dat via deze link. Als je er nu op klikt, zie je dat er nog geen busreis naar Groningen, maar we hebben het systeem zo ingericht dat deze trip zaterdag vanzelf wordt aangeboden. Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, hoef je niet te betalen voor een retourtje in de SV Ajax-bus.

Heb je een uitkaart op je Ajax Life Club Card? Dan ben je woensdag om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen. We gokken dat er dan nog wel kaartjes verkrijgbaar zijn. Groningen-uit, aftrap om 12.30 uur, Valentijnsdag. Dan loopt het meestal geen storm.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >