Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: ook bij Ajax A1 - Sevilla A1 kaartverkoop

Voor Europees succes is Ajax dit seizoen afhankelijk van de A1. Het vlaggenschip nam de eerste twee hordes in de Youth League vrij gemakkelijk en moet het op 9 februari opnemen tegen Sevilla. De kaartverkoop voor de wedstrijd op De Toekomst is dinsdag gestart.

20 januari 2016 - 11:22
UsershyraDesktopajax_dataimagescd1417442fd23cca17461f0a369f8581_normal
Vorig seizoen puilde De Toekomst uit bij Youth Leaguewedstrijden. © Pro Shots

Het duel in de tussenronde van de Youth League begint al om 16.00 uur. Dat op een gewone werkdag... Dat hebben we te danken aan de Uefa, die de wedstrijden op vaste tijden wil uitzenden.

Ajax is daar ook niet heel blij mee. “Als het aan ons had gelegen was de wedstrijd later gespeeld,” laat een woordvoerder van de club aan Ajax Life weten. “Vanuit de Uefa kregen we de keuze tussen twee tijden, nog eerder of 16.00 uur.”

Dat je bij de Youth Leaguewedstrijden niet meer zomaar naar binnen kunt lopen, is ook een eis van de Uefa. De Europese voetbalbond heeft vanwege de veiligheid sinds dit seizoen deelnemende clubs verplicht om kaartverkoop te organiseren voor deze duels.

Gelukig houdt Ajax de prijzen wel laag. Voor 2,50 euro kun je zien of Ajax zich plaatst voor de achtste finales van het jeugdtoernooi. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen zit- en staanplaatsen.

Kaarten kopen kan hier. Als op de wedstrijddag nog kaarten beschikbaar zijn, gaan de kassa’s op De Toekomst een uur voor de wedstrijd open. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >