Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - Vitesse en Ajax - Heracles! [uitverkocht]

Let op! Ajax hervat de competitie weliswaar met een uitwedstrijd, maar al snel daarna staan twee thuisduels op het programma. We hebben het over de wedstrijden tegen Vitesse en Heracles Almelo. Wij hebben speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare onze Laatste Kaarten Actie!

14 januari 2016 - 15:08
UsershyraDesktopajax_dataimages1ac19dfc1acc1975725627fc8847e3ad_normal
Beter valt er opnieuw iets te juichen! © Pro Shots

Ja, je leest het goed. We hebben beide wedstrijden even samengevoegd, omdat ze toch zo dicht op elkaar zitten. Ajax neemt het zaterdag de 23ste op tegen Vitesse en die dinsdag erop, de 26ste, komt Heracles op bezoek. Belangrijker nog: die avond viert Vak410 zijn vijftiende verjaardag!

Als het jou leuk lijkt om te zien hoe Vak410 een feestje viert, hebben we goed nieuws. We hebben voor beide wedstrijden kaartjes in de aanbieding. Deze kosten 15 euro per stuk en je kunt er per clubcard maximaal twee kopen. De dertig kaartjes zijn verdeeld over vak 407 en 409.

Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena. Je krijgt na bestellen direct een bevestiging en meer informatie over het ophalen van je kaarten.

- Koop hier je kaartjes voor Ajax - Vitesse (uitverkocht)
- Koop hier je kaartjes voor Ajax - Heracles Almelo (uitverkocht)

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >