Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen zingt clublied bij uitreiking Hilversumse erespeld

Wij zijn groot fan van Davy Klaassen. Niet alleen omdat hij goed kan foebele, maar ook zeker omdat hij een van ons is. Klaassen is een echte Ajaxsupporter die toevallig zo goed kan voetballen dat hij op het veld mag staan.

13 januari 2016 - 12:49
UsershyraDesktopajax_dataimages96c1d9b8263d79e087c7f1ab1813b8d7_normal
Het is niet de eerste keer dat Klaassen een liedje zingt. © Pro Shots

Dat hij een echte is, bleek weer eens tijdens de uitreiking van de Hilversum Speld, een onderscheiding voor Hilversummers die iets bijzonders hebben gedaan. De aanvoerder nam het voortouw bij het zingen van de Ajax Marsch en kreeg de hele zaal mee.

Daar zijn beelden van. Rogier Hageman filmde de zingende Klaassen. Daar zijn we blij mee, want het zijn leuke beelden. Kijk hieronder maar!

Het is zeker niet de eerste keer dat de supporter in Klaassen naar boven komt. Tijdens de opkomst bij Ajax - De Graafschap zong hij ook al het clublied en na Celtic - Ajax zette hij ‘Dit is mijn club’ in. Zo zijn er nog genoeg voorbeelden.

Mooie vent, die Klaassen. Niet voor niets eerden we hem vorig seizoen met een fotoverslag vol juichplaten. Zo zien we supporter Klaassen toch het liefst, juichend op het veld. Dan weet je dat de dingen goed gaan.

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >