Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen toch geselecteerd voor duel met Roda JC

Davy Klaassen keek gisteren nog niet zo blij op de training. Toch lijkt het erop dat hij in Kerkrade zijn rentree gaat maken. Frank de Boer selecteerde hem voor de wedstrijd tegen Roda JC aankomende zondag.

30 januari 2016 - 16:20
UsershyraDesktopajax_dataimages565f2ec1ec2d10a8e8e625fb60547cee_normal
De Boer nam uit voorzorg wel een mannetje extra mee. © Pro Shots

Klaassen kampt al een tijdje met knieklachten en die blessure verergerde bij het trainingskamp in Turkije. Rust was het toverwoord, maar de blessure duurt alsnog langer dan verwacht. De middenvelder kwam in 2016 nog niet in actie.

“Je kunt ook honderd procent zijn met pijn, maar dat is bij Davy duidelijk niet het geval. Ik heb in mijn carrière misschien twee jaar zonder pijn gespeeld. Mocht hij zondag niet inzetbaar zijn, dan moeten we de koppen bij elkaar steken,” zei De Boer vrijdag nog.

De trainer had er een hard hoofd in dat zijn captain zijn rentree zou maken tegen Roda JC, maar de trainer neemt hem dus wel mee naar Kerkrade. Hij nam uit voorzorg wel een mannetje extra op in zijn selectie.

De Boer: “Het is nog afwachten of hij daadwerkelijk inzetbaar is. Hij keek niet heel vrolijk op de training, dus ik denk dat het lastig wordt.” Morgen zullen we het zeker weten. Dan trappen Ajax en Roda JC om 12.30 uur af in het Parkstad Limburg Stadion.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >