Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Groningen-uit

Je zou het bijna vergeten in deze drukke week met liefst drie wedstrijden, maar de kaartverkoop voor FC Groningen - Ajax is gestart. We kunnen op Valentijnsdag onze lol op met onze liefde voor Ajax, aangezien er een tripje van ruim 350 kilometer op het programma staat.

26 januari 2016 - 15:14
UsershyraDesktopajax_dataimages58681f8056e2633390c4eefac519cb48_normal
Vorig jaar speelde Ajax niet zo best in het Hoge Noorden. © De Brouwer

Er zijn 1100 kaarten beschikbaar. Dat zijn ze al sinds zaterdag, dus als je gebruik wil maken van het voorrangrecht op je uitkaart, dan heb je nog een paar dagen om dit te benutten! De houders van een 'gewone' uitkaart mogen zaterdag de 30ste een kaartje kopen.

Als er daarna nog kaarten over zijn, kijken we vanaf 3 februari naar uitkaarthouders die in bezit zijn van een Ajax Life Club Card. Een kaartje is trouwens niet goedkoop: we praten over 35,84 euro om aanwezig te mogen zijn bij het uitduel met Groningen-uit.

Dat is wel inclusief busreis van een miljoenmiljard uur en we moeten er al om 12.30 uur zijn om de aftrap niet te missen. Voor dit aanvangstijdstip mogen we de hoge heren van Fox dankbaar zijn, de gemeente Groningen vond andere momenten om af te trappen ook prima.

Als het je trouwens beter uitkomt om in de buurt van Groningen pas in een bus te stappen, we praten over Drachten, dan bestaat die mogelijkheid. Ook vertrekken er wederom SV Ajax-bussen vanuit diverse plekken verspreid over het land.

Let op: als je een SV Ajax-busreis wilt boeken, dien je in bezit te zijn van een kaartje waar 'AMS' op staat! Klik hier om je kaartje voor Groningen-uit te kopen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >