Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax rijdt 80-jarige Ajacied rest van het seizoen naar Arena

Als er op een tweet van Ajax reacties komen als ‘netjes’, ‘klasse’, ‘mooie actie’ en ‘goed bezig’, dan weet je dat er goede dingen gebeuren. Dat is dan ook precies de situatie. Ajax heeft een trouwe supporter uit de brand geholpen.

28 januari 2016 - 09:40
UsershyraDesktopajax_dataimagesb1122129bab0fc552f36f6bb71be73d4_normal
Goede actie van Ajax! © Pro Shots

De 80-jarige Willem uit Leiden gaat al 60 jaar naar Ajax. Maar omdat hij niet meer met de trein durft, leek daar een einde aan te komen. Leek, want gelukkig schoten Ajax en Mercedes te hulp. De club en de sponsor regelen tot het einde van het seizoen het vervoer van de supporter.

Het begon allemaal met een tweet van @esther_305. Zij deed na Ajax - Heracles een noodoproep. Met succes, naar nu blijkt. Willem kan met dank aan Ajax gewoon naar Ajax blijven gaan.

Zijn eerste rit op 7 februari wordt direct extra bijzonder, dan staat Ajax - Feyenoord op het programma. Hier passen inderdaad de reacties ‘netjes’, ‘klasse’, ‘mooie actie’ en ‘goed bezig’ bij. Wij willen daar graag nog iets aan toevoegen: hulde!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >