Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax start losse kaartverkoop in compleet nieuwe omgeving

Een langgekoesterde wens van veel supporters gaat in vervulling. Het wordt anno 2016 mogelijk om bij thuiswedstrijden van Ajax op stoelniveau een kaart te kopen. De verkoop voor de thuisduels met Vitesse en Heracles Almelo is inmiddels gestart.

04 januari 2016 - 12:40
UsershyraDesktopajax_dataimagesb2e3024e87c079f9f15c5d4cc39e233d_normal
Het zou fijn zijn als de Arena in 2016 weer helemaal vol zit. © Pro Shots

Ajax sloeg de handen ineen met Eventim en begin januari is het nieuwe platform opgeleverd plus gelanceerd. Het ziet er gelikt uit. Het is misschien even zoeken, maar klik gewoon even rond en dan komt het vast goed.

Het goede nieuws is dat je, net als in de bioscoop en bij andere clubs, zelf kunt kiezen voor welke stoel je een kaartje wilt kopen. Ook kun je bij twijfel over de gekozen stoel het uitzicht vanuit het vak checken. Tot slot loopt er teller mee zodat je kunt zien hoeveel vrije stoelen er nog zijn in een bepaald vak.

Diverse groepen Ajacieden – van seizoenkaarthouders tot leden van de Supportersvereniging Ajax en 'gewone' clubcardhouders – moeten maandag goed hun mailbox in de gaten houden. De oude accounts verhuizen namelijk niet mee, je moet je opnieuw registreren.

Dat is allemaal vrij logisch en toen wij het zojuist probeerden, ging het allemaal best soepel. Alleen bij het intikken van de beveiligingscode moet je even goed scherp stellen, zodat je die wel goed overtikt. Hoe dan ook, check je gegevens. Is het niet voor nu, dan wel voor in de toekomst!

Zoals gezegd kun je per direct kaartjes kopen voor de thuiswedstrijden tegen Vitesse (23 januari) en Heracles (26 januari). Helaas is de algemene informatie over kaartprijs en aantal te kopen kaarten per clubcard nog niet overzichtelijk terug te vinden. De verkoop voor de klassieker en overige potjes foebele in de Amsterdam Arena start volgende week.

Het is vanaf nu niet meer mogelijk om kaartjes aan te schaffen in Primera-winkels. Dat moet voortaan echt online. Wel blijft het op wedstrijddagen mogelijk om kaartjes te kopen bij de stadionkassa.

Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >