Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Shop in een nieuw digitaal jasje gestoken!

Het digitale thuis was al opgefrist. En nu is het tijd om aan te kondigen dat ook de digitale Ajax Shop een verbouwing heeft ondergaan. Het is gemakkelijker geworden om vanaf je mobiele apparaten merchandise te bestellen.

19 januari 2016 - 10:34
UsershyraDesktopajax_dataimagesbe7dab7f2b99dd4da84763c5b1529a35_normal
Op werkdagen geldt: voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. © Ajax Life

Ajax maakte van de gelegenheid gebruik om richting de lancering van de nieuwe Ajax Shop diverse fotoshoots te organiseren. Nemanja Gudelj, Davy Klaasen en Lasse Schöne zijn in Ajaxkleding op de foto gegaan om het assortiment aan te prijzen. Er geldt momenteel een kortingsactie met wedstrijdshirts.

Ook de overige artikelen zijn in en rond de Amsterdam Arena vastgelegd. Tegelijkertijd zijn er wat nieuwe categorieën aan het menu toegevoegd, zodat je een stuk gerichter kunt zoeken naar de spullen die je graag wilt hebben.

Het is vanaf nu gemakkelijker de Ajax Shop te bezoeken op je tablet of mobiele telefoon. De website is responsive en past zich automatisch aan. Ook handig: het afrekenen is gemakkelijker ingericht, waardoor je op dezelfde pagina blijft en niet telkens moet wachten tot de boel weer is geladen.

Dat klinkt allemaal als vooruitgang! Op werkdagen geldt trouwens: vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Klik hier om een kijkje te nemen in de Ajax Shop.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >