Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Plezier, spanning en nostalgie tijdens SV Ajax Voetbaltoernooi in Olympisch Stadion!

Ajax kende een uiterst belabberd seizoen, maar in het Olympisch Stadion werd maandag volop gestreden om zilverwaar. Er stonden zelfs heuse schalen op het spel. Het was namelijk weer tijd voor ons SV Ajax Voetbaltoernooi. We hebben beelden!

21 mei 2024 - 10:22

Het Olympisch Stadion was 's ochtends nog het terrein van een Ajax Kids Tour, maar 's middags was het toch echt tijd voor het SV Ajax Voetbaltoernooi. Het is traditie om na afloop van het seizoen op een toffe plek te voetballen. Dat is wederom gelukt!

Op de plek waar onze club onvergetelijke successen boekte, mochten nu onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare tegen een balletje trappen. We zagen een bonte verzameling aan Ajaxshirtjes. Vrienden en vriendinnen, maar ook vaders en zonen deden gebroederlijk mee.

De spanning was op sommige veldjes om te snijden, maar bovenal was het een uiterst plezierige middag. Onze fotograaf De Brouwer was natuurlijk van de partij om alles haarfijn vast te leggen. Dus hup, plaatjes kijken! Ohja, vergeet ook niet de aftermovie te bekijken.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >