Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: Frank en Ronald de Boer voortvluchtig in Het Jachtseizoen

We hebben een geinige kijktip voor je, want Frank en Ronald de Boer zijn te zien in het toffe programma Het Jachtseizoen. De uitzending op SBS6 begint op donderdag 16 mei om 20.30 uur.

15 mei 2024 - 10:31
Jachtseizoen 1200
Pak ons dan! © Stuk TV, SBS6

De twee Ajacieden spelen donderdag een heel ander soort wedstrijd dan ze zijn gewend. Ze moeten op de vlucht voor de jagende mannen van StukTV. Lukt het onze helden om uit de grijpgrage klauwen te blijven van de jagers? Slaagt de bekende voetbaltweeling hierin, dan winnen ze de aflevering en krijgen ze een eervolle plek in het seizoensklassement.

De ‘voortvluchtige’ ex-voetballers ontsnappen uit de Johan Cruijff Arena. Daarna mogen ze zich door heel Nederland (en erbuiten) uit de voeten zien te maken, maar zijn wel uitgerust met een GPS-tracker die om de tien minuten de exacte locatie doorgeeft aan StukTV.

Hoe pakken de twee het aan? We zijn benieuwd! Gaan ze liften met wildvreemden, pakken ze het openbaar vervoer of doen ze veel te voet? Welke verrassingen hebben de voetballers voor de jagers in petto om ze om de tuin te leiden? Aan zelfvertrouwen ontbreekt het de twee niet, zo bleek al uit een promo. “Wij zijn Ajax, wij zijn de beste,” kraaide Ronald.

Huntelaar krijgt hulp van zijn Ajaxmaatjes, maar ontsnapt hij ook? © StukTV
Aanbevolen
Ziyech en Mazraoui helpen Huntelaar bij ontsnapping in Jachtseizoen

Toch kan het voor De Boertjes handig zijn om tips te vragen aan Klaas Jan Huntelaar, Davy Klaassen en Daley Blind. Zij deden eerder al eens mee aan Het Jachtseizoen, waarbij ze werden opgejaagd door Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns.

Check vooral de aflevering met Huntelaar nog eens op YouTube. The Hunter regelde vooraf handlangers. Zo gaf niemand minder dan Hakim Ziyech hem een ontsnappingslift in zijn bolide, terwijl ook Noussair Mazraoui te hulp schoot.

De mannen van StukTV zitten nooit stil en kunnen zomaar opduiken. Altijd en overal. We zijn dus benieuwd of de voetbalbroers ze te slim af zijn of dat ze keihard worden ingerekend. Afijn, dat kun je donderdag dus vanaf 20.30 uur volgen op SBS6.

Aanbevolen
Zo ziet het Europese kwalificatieschema van Ajax eruit

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >