Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ziyech en Mazraoui helpen Huntelaar bij ontsnapping in Jachtseizoen

Ajax wist zondag niet te ontsnappen op bezoek bij AZ, maar op datzelfde moment kwam ook het ontsnappingsavontuur van Klaas Jan Huntelaar online. Hij deed mee aan de YouTube-serie Jachtseizoen. The Hunter was even The Hunted en niet zo'n beetje ook. Lukte het hem te ontsnappen...? Aan de hulp van zijn collega's lag het niet!

16 december 2019 - 15:09

In de serie moeten bekende Nederlanders vier uur lang uit handen zien te blijven van StukTV. De ‘ontsnapte’ deelnemers mogen zich door heel Nederland (en zelfs erbuiten) uit de voeten zien te maken, maar zijn wel uitgerust met een GPS-tracker die om de tien minuten de exacte locatie doorgeeft aan de jagers. Jagers die met een bestelbus vol jagersapparatuur de achtervolging inzetten...

De aflevering met Huntelaar staat inmiddels online en dus kun je zien of de ontsnappingspoging van de Ajacied is gelukt. De spits is niet de enige Ajacied die voorbij komt in het kat- en muisspel, want hij had handlangers geregeld. Zo geeft niemand minder dan ploegmakker Hakim Ziyech hem een ontsnappingslift in zijn bolide. Eenmaal bij Hakim achterin de vierwieler wordt contact gelegd met Noussair Mazraoui voor de volgende stappen.

Ondertussen zitten de mannen van StukTV ook niet stil en weten precies waar Huntelaar zich ophoudt. Is de Ajacied ze te snel af of wordt hij ingerekend? Check het snel!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >