Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Voetjebalshow in Oranjesfeer!

Als Ajaciedje juich jij voor Ajax, maar als het EK deze zomer van start gaat, moedig je natuurlijk het Nederlands elftal aan. Om je alvast in het Oranjesfeertje te brengen, hebben we iets leuks! Je kan kaarten winnen voor de Voetjebalshow ‘Samen Kleuren Wij Oranje’.

27 maart 2024 - 16:36
Voetjebalshow800
Natuurlijk is Lucky ook van de partij. © Pro Shots

Ben jij al bekend met Voetjebal? Deze vorm van voetbal is bedacht voor peuters en kleuters vanaf twee jaar die het leuk vinden actief bezig te zijn. Je maakt kennis met voetbal en hebt vooral onwijs veel plezier. 

Maar er is meer! Voetjebal gaat namelijk op tour. Met de actieve show Samen Kleuren Wij Oranje beleef je het ultieme Oranje-avontuur. Verwacht vrolijke Voetjeballiedjes en -moves. Mascottes Rocco en Lucky zijn natuurlijk ook van de partij.

Deze show is voor kinderen van drie tot zeven jaar. Op zondag 9 juni gaat Voetjebal langs bij de Apollohal in Amsterdam. Wij mogen veertien (logisch!) vrijkaartjes weggeven voor dit toffe evenement.

Wat je moet doen om kans te maken? Simpel! Geef het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Debutantjes, Dribbelaartjes en Ajaciedjes kunnen dit doen tot en met zondag 7 april. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Is dat alles? Zeker niet! Ajax Kids Clubleden krijgen veertien procent korting op hun tickets voor de show. Je betaalt dan 17,20 in plaats van 20 euro. Je mag ook al je vriendjes, vriendinnetjes, ouders, opa’s en oma’s deze korting cadeau doen, dus neem vooral iedereen mee!

Je verzilvert de korting als volgt: als je onderstaand prijsvraagformulier hebt ingevuld, verschijnt er op de bevestigingspagina een link naar de speciale actiepagina. Hier kun je met korting jouw kaartjes voor de show afrekenen.  

Prijsvraag: welke schoenmaat heeft Lucky?

Wil jij ook meedoen aan acties en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >