Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win gesigneerde afscheidslijst van Tahamata!

Lijkt het jou tof een uniek Ajaxobject te hebben? Dan is het zaak nu goed op te letten. We hebben namelijk een speciale prijsvraag voor je, waarmee je kans maakt op een gesigneerde afscheidslijst van Simon Tahamata!

04 maart 2024 - 11:37
Winlijstsimon800
Deze lijst kun jij winnen. © De Brouwer

Tahamata gaat in Berlijn aan de slag als jeugdtrainer binnen een zelf opgezette voetbalacademie. Dat is uiteraard een mooie stap, al wordt hij in Amsterdam gemist. Er zijn momenteel maar weinig mensen op De Toekomst die Ajax zo intrinsiek in zich dragen. Voorafgaand aan het duel met FC Utrecht (2-0) werd Tahamata in het zonnetje gezet.

Het is een mooie traditie dat afzwaaiende Ajacieden op zo’n moment een afscheidslijst ontvangen van Supportersvereniging Ajax, als aandenken aan hun tijd in Amsterdam. Tahamata nam de lijst dan ook met een grote glimlach op zijn gezicht in ontvangst. Op een ander exemplaar zette hij zijn handtekening. Precies die kun jij winnen!

Aanbevolen
Tahamata stelt Ajacieden gerust in fotoverslag van Utrecht-thuis

Ben je al enthousiast? We garanderen je dat het bijzonder is met deze prijs aan de haal te gaan. Het is immers een uniek verzamelobject, want er zijn maar een paar lijsten vervaardigd. De krabbel van Tahamata maakt het helemaal af. 

Wat je moet doen om kans te maken? Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare is het zaak het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met zondag 10 maart. Daarna nemen we contact op met de winnaar. Succes! 

Prijsvraag: hoe vaak werd Tahamata met Ajax landskampioen?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >