Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Volop nostalgie in fotoverslag van Ajaxlegendes in Liverpool

Hoe mooi is het helden van weleer nog eens op het veld te zien? De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. Op een uitverkocht Anfield genoten Liverpool- en Ajaxsupporters van de legendewedstrijd tussen beide clubs. Het leverde memorabele plaatjes op!

Door Jordy Haak
24 maart 2024 - 13:46
Hoofdplaat Litmanen 1200
Soms is een fotobijschrift niet nodig. © Pro Shots

In de wedstrijdselectie van beide teams zagen we namen waar ons voetbalhart sneller van ging kloppen. Jari Litmanen met zijn vertrouwde rugnummer tien en de aanvoerdersband trots om de arm. Edgar Davids – inclusief voetbalbril – die een warm applaus kreeg bij zijn invalbeurt. Simon Tahama die op 67-jarige leeftijd nog altijd kwiek oogt.

Het legendeteam werd aangestuurd door Sjaak Swart en Danny Blind. Nostalgie alom. Dat gold ook bij de tegenpartij. De Engelse supporters lieten zich goed horen wanneer mannen als Steven Gerrard en Fernando Torres de bal beroerden.

Aanbevolen
Ouwe jongens krentenbrood bij legendeteam Ajax in Liverpool

Na een 2-0-voorspong voor Ajax – inclusief een prachtige teamgoal, afgerond door Kiki Musampa – won de thuisploeg met 4-2. Die uitslag doet er echter weinig toe. Er is veel geld opgehaald voor de LFC Foundation, waar het duel voor werd georganiseerd. En bovenal was het een memorabele middag, waarbij de gedachten regelmatig teruggingen naar vervlogen tijden.

De plaatjes zijn geschoten door Pro Shots. Wij van Ajax Life voegden ook wat eigen kiekjes toe.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >