Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg return van Ajax Vrouwen tegen Chelsea in Champions League

Ajax Vrouwen maakt zich op voor de return tegen Chelsea in de kwartfinale van de Champions League. De ploeg van Suzanne Bakker gaat woensdag op bezoek op Stamford Bridge. Met onze TV-tip mis je niks van de wedstrijd.

26 maart 2024 - 10:51
Tvtipcheaja800
Wat kan topscorer Leuchter laten zien? © De Brouwer

Ajax Vrouwen moet in Londen een 3-0-achterstand zien goed te maken. Een vrijwel onmogelijke opgave, zo lijkt het. Het is voor de Ajacieden in ieder geval een mooie kans zich dit seizoen sowieso nog één keer te laten zien op het allerhoogste podium. 

Er wordt om 21.00 uur afgetrapt op Stamford Bridge. Dankzij de NOS hoef je niks van alle actie te missen. De Champions Leagueduels van Ajax Vrouwen worden uitgezonden op NPO 3.

Aanbevolen
Word samen met vrienden ballenjongen/-meisje bij Ajax Vrouwen - AZ!

De zender begint een halfuurtje voor de aftrap met voorbeschouwen. Als je geen televisie tot je beschikking hebt, kun je terecht bij NPO StartNOS.nl of de NOS-app.

Bij NPO Radio 1 zitten ze vanaf 20.30 uur klaar om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in Engeland. Je kunt er ook voor kiezen naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE, de Ajax-app of de website van Ajax.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >