Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Spot Lucky in EA Sports FC 24 en win bedrukt Ajaxshirt!

We hebben gaaf nieuws. Lucky is vanaf heden zichtbaar in EA Sports FC 24! Daarmee is de lynx de eerste Nederlandse mascotte die in het spel zit. Om dat te vieren, geven we bedrukte Ajaxshirts weg.

14 maart 2024 - 14:05

Lucky is altijd bij thuiswedstrijden van Ajax aanwezig om de Ajacieden aan te moedigen. Dan lijkt het ons niet meer dan logisch dat de mascotte ook in de digitale voetbalwereld een rol heeft. Precies dat kregen we voor elkaar. 

Onze pluizige vriend is de eerste Nederlandse mascotte ooit die zichtbaar is in het spel EA Sports FC 24, voorheen bekend als Fifa. Je speelt Lucky vrij door seizoensdoelstellingen te behalen. Als je ‘m eenmaal hebt geactiveerd, zie je de aanmoedigende mascotte in de hoek van het veld als je speelt in een standaard stadion van EA.

We laten het digitale debuut van Lucky natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Om te vieren dat de lynx in het spel zit, geven we vijf Ajaxshirts (maat S) weg. Het gaat om het derde tricot, inclusief naam en rugnummer naar keuze. Alle winnaars krijgen ook een Luckyknuffel. De mascotte staat immers centraal in deze winactie!

Wat je moet doen om kans te maken op deze prijzen? Dat is simpel: spot Lucky in EA Sports FC 24! Als je de lynx eenmaal hebt gevonden, is het zaak een screenshotje of foto van de mascotte in het spel te maken en deze te mailen naar organisatie@svajax.nl. Vergeet je lidnummer niet in je mailtje te benoemen. 

Alle leden van Supportersvereniging Ajax kunnen tot en met donderdag 21 maart meedoen aan deze prijsvraag. We nemen een dag later contact op met de winnaars. 

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >